Voorlichting en contact

Natuur- en Sterrenkunde

Heb je nog vragen? Neem dan contact op of bezoek een van de voorlichtingsdagen.

Voorlichtingsdagen Natuur- en Sterrenkunde

Kennismaken met de bachelor Natuur- en Sterrenkunde en de universiteit doe je op de UvA Bachelordag. Spreekt de opleiding je aan, maar wil je zelf ervaren hoe het is om aan Natuur- en Sterrenkunde in Amsterdam te studeren? Word dan Student voor een dag en loop een dagje mee met een student van de opleiding.

Student Service Desk

De Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Studieadviseur Natuur- en Sterrenkunde

Met specifieke vragen over de studie kun je altijd terecht bij Iris Hettelingh, de studieadviseur van Natuur- en Sterrenkunde.

Iris Hettelingh

Foto: studieadviseur Iris Hettelingh

Locatie

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica ligt in het Amsterdam Science Park.

Adres: Science Park 904 | 1098 XH Amsterdam
Telefoon: 020 525 7100